BLOG

Dekantace vína

Kdy dekantovat víno? Dekantační nádoba, dekantační karafa a někdy také dekantér na víno, často půso...

Úvod do světa vývrtek a otvíráků

Vstupte do světa vývrtek a otvíráků Ve světě vinařství a degustací jsou vývrtky a otvíráky na víno ...

Jak se vyrábí kapesní nůž Forge De Laguiole

Jak se vyrábí jeden z nejoblíbenějších nožů na světě?   Na světě je pouze jedna kovárna, kter...

Forge De Laguiole návod na údržbu vinařského nože

Než poprvé použijete Váš vinařský nůž, s potěšením si ho prohlédněte a obdivujte práci našich nožířů...

Forge De Laguiole návod na údržbu steakového a stolního nože

Před prvním použitím si udělejte radost objevováním svých novinek a obdivujte práci našich nožířů. P...

Forge De Laguiole návod na údržbu zavíracího nože

Než poprvé použijete Váš kapesní zavírací nůž, s potěšením si ho prohlédněte a obdivujte práci našic...

Poznáváme olivový olej

Vůně je jednou z nejdůležitějších složek při posuzování kvality oleje. Pokud chceme ocenit dobrý ole...

Kování jako součást nože

Vykováváme všechny kovové komponenty obsažené v našich nožích Forge de Laguiole.   Výroba čep...

Staňte se odborníkem na kvalitu vína

Aroma  je  jedna z nejdůležitějších složek při hodnocení kvality  vína.  Pokud&n...

LAGUIOLE (Francie) městečko světového výrobce tradičních nožů

Vesnice Laguiole (FRANCIE) Laguiole, ráj žuly a sedlových střech uprostřed zeleného a modrého moře....